Ervaringen

"Bedankt voor de zeer snelle, efficiënte afhandeling van ons dossier. Wij waren uiterst tevreden over jouw werkwijze, jouw contact met P. en ook via mail met ons beide. Wij zullen zeker altijd uw Advocatenkantoor aanbevelen aan personen die een advocaat nodig hebben. "
- P
"Dank u wel voor de perfecte snelle afhandeling van ons dossier. Dank zij uw goede zachte en daarbij kordate tussenkomst, is er nu opnieuw een vriendschap tussen X en zijn zussen. De zussen hebben de 1ste stap gezet naar X, [ ] en kunnen wij hopelijk toch een beetje familie zijn. X heeft de excuses van hen onmiddellijk aanvaard en is er heel blij mee dat zijn zussen en broer terug in zijn leven zijn. De familieband onder hen 4, is nu zeer belangrijk en veel waard! "
- C
"Ik wens jullie team te bedanken voor de zeer fijne samenwerking. We werken met verschillende advocaten en bewindvoerders maar jullie steken er met kop en schouders boven uit. De persoonlijke opvolging, dossierkennis, bereikbaarheid, warmte én toegankelijkheid zijn uitzonderlijk. Zeker in deze tijden. Dit is niet enkel mijn eigen mening maar ook iets dat ik regelmatig verneem van collega’s én cliënten. "
- HDM
"Wij willen jullie van harte danken, om dit droeve verhaal, heel concreet te verwoorden, wat een enorme klus is geweest. Hiervoor hulde!"
- L & J